3 Ağustos 2016 Çarşamba

5. Bölüm: Hz. Mehdi (as)'ın, Çıkışından Ümit Kesilmesi de Onun Çikiş Alametlerindendir

Hz. Mehdi (as), Çıkışından Ümit Kesildiği Zaman Zuhur Edecektir

Suslu 5 Bolum Baslik Kus KusKafesi
"İnsanların ümitsiz olduğu ve "HİÇ MEHDİ FALAN YOKMUŞ" DEDİĞİ BİR SIRADA ALLAH Mehdi'yi GÖNDERİR..." (Ali Bin Husameddin el-Muttaki, Kitab-ul Burhan fi-Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 55)
HALK TAM ZUHURDAN ÜMİDİNİ KESTİĞİ ANDA MEHDİ ZUHUR EDECEKTİR! Onun zamanında yaşayıp ona yardım edenlere ne mutlu! Ona düşmanlık besleyip, ona ve onun emrine karşı çıkanlara ve onun düşmanlarından olanlara eyvahlar olsun! (Şeyh Muhammed b. İbrahim-ı Numani, Gaybet-ı Numani s. 301)
"... MEHDİ, Resulullah (sav)’ın bayrağı ile, insanların başlarına bela üzerine bela yağdığı ve ÇIKIŞINDAN ÜMİT KESİLDİĞİ BİR SIRADA ÇIKAR..." (Ali Bin Husameddin el-Muttaki, Kitab-ul Burhan fi-Alamet-il Mehdiyy-il Ahir Zaman, s. 55)
Davud bin Kesir-ı Rıkki der ki: İmam Ebu Abdullah aleyhisselam'a şöyle arzettim: "...Bu emir yani kıyam Mehdi çok uzadı öyle ki, kalplerimiz daraldı ve derin hüzünden dolayı ölüyoruz." Buyurdu ki: "BU ZUHUR, DAHA ÜMİTSİZ ve HÜZÜNÜN DAHA ÇOK OLDUĞU BİR ZAMANDA VUKU BULACAKTIR." (Şeyh Muhammed b.İbrahim-ı Numani, Gaybet-ı Numani, s. 208)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder